Senger Niki, fotográfus

Pályámat még a romantikus, analóg módszerrel kezdtem, aztán fokozatosan tértem át a digitális technikára. A stílusom témától függő, de mindig tudatosan tervezem a képet. A művészi, pl. aktfotózások során igyekszem hatásos kompozíciókat komponálni, például komplementer színekkel, monokróm, fekete-fehér kombinációkkal. Esküvői vagy portfólió fotózásnál törekszem a természetes hatásokra, kreatívan választok hátteret, kellékeket és szívesen fotózom a szabadban. A célom, hogy a képeken meg tudjam ragadni, milyen a fotóalany kisugárzása, személyisége. Abban pedig nagyon hiszek, hogy ahogy a jó munkához, a jó képhez is idő kell, érdemes kivárni a megfelelő pillanatot (például a tökéletes fényviszonyokat) amit meghálál majd a fotó különlegessége.

Portfólióm különleges pillére az aktfotózás, melyben megélhetem kreatív oldalam és szabadabban tudom használni a beállításokat, fényeket. Fotózok férfiakat, nőket és párokat is. Nőknél az aktfotózás kimondottan alkalmas az önbizalom erősítésére, a nőiesség elfogadására és „megünneplésére”. Ezek a fotózások épp ezért nekem is különleges élmények, és nagyon hálás vagyok a bizalomért, melyet a modellektől kapok.

Remélem kíváncsi vagy munkáimra, galériámat itt találod. A kapcsolat oldalon pedig megtalálod elérhetőségeimet illetve a lehetőségeket időpont egyeztetésére. 

Várom megkeresésed, üdv

Senger Nikolett


Visszajelzések

Köszönjük a csodásabbnál csodásabb képeket azt, hogy ott voltatok és mindenben segítettek. Külön szeretjük, hogy meghagyod a képek valódiságát és nincs túl retusálva :) . Imádjuk a profizmust, amit a munkádba fektetsz.

Kriszti és Zoli

“”

Nagyon örülünk, hogy Nikit választottuk az esküvőnk megörökítésére! Személyében egy nagyon kedves, alázatos lányt ismertünk meg, aki minden kívánságunkat szem előtt tartva végezte a dolgát már a készülődéstől kezdve ( úgy figyelte, hogy jó legyen a haj, smink, mint egy jó barátnő!) a buli végéig. Szuperek lettek a felvételek!!!!! Köszönjük a munkád!

Tünde és Gábor

“”

Nekem egy glamour fotozásom volt Nikivel, ami kényes tud lenni, de sokat segített közben és úgy alakította a hangulatot, hogy csökkentse a zavarban levést és kooperatív is volt :) a fotók tök jól sikerültek

M.

“”

Niki készítette az esküvői fotóinkat és előtte egy jó hangulatú kirándulás keretében a jegyes fotózást is. Mindvégig figyelembe vette, milyen fajta beállításokat szeretnénk és így a személyiségünket tökéletesen tükröző képek készültek. Nikiben egy nagyon kedves, türelmes, mosolygós embert ismertünk meg, nagyon örülünk, hogy ő volt a fotósunk.

Marcsi és Csaba

“”

Az egész fotózás alatt nagyon türelmes és kedves volt Niki. Mindenről gondoskodott, hogy a lehető legjobban sikerüljenek a képek és törekedett rá, hogy minél hamarabb meg is kapjam őket.

Barbi

“”

Jó hangulatú fotózás egy kreatív, tehetséges fotóssal. Köszönök mindent Niki!

Kitti

“”

Niki az esküvőnket fotózta, igazán kedves és lelkes személyiség. A rólunk készült képei tökéletesen tükröznek bennünket. Imádtuk a fotózás minden percét és megvalósította minden elképzelésünket!

Zita és Gyuszi - Budapest

“”

Nagyon örültünk, amikor Nikit választottuk az esküvői fotózáshoz. Aztán még inkább örültünk, amikor megláttuk a kész képeket. Fantasztikusan sikerültek, látszik, hogy ért hozzá. Bátran ajánlom mindenkinek, aki kreatív esküvői képeket szeretne vagy bármilyen alkalomból fotóst keres. Köszönjük Niki!

Lilla és Balázs

“”

Niki remek választás volt az esküvőnk fotózására! Egész nap nagy segítség volt! Mindenkivel nagyon kedves volt és a fotók is fantasztikusak lettek! :) Ha egy profi fotóst keresel, aki remek társaság is egyben, akkor Senger Nikit válaszd! Kati & Misi

Kati és Misi

“”

Nagyon köszönjük a kiváló munkádat! Igazán jól éreztük magunkat a fotózáson és hálásak vagyunk, hogy életünk egyik legszebb napját az elejétől a végéig megörökítetted nekünk!

Orsi és Peti - Budapest

“”

Bár én meg voltam győződve arról,hogy rólam nem lehet jó képeket csinálni erre határozottan rácáfoltál! Kezdeti feszültség hamar elillant,nagyon jól éreztem magam !! A helyszín tökéletes volt egy kis őszi fotozáshoz. És a képek csodásak lettek!!! Életem legjobb fotóit TE csináltad ! Köszönöm !

Marcsi – Budapest

“”

Azért szeretem a Niki fotóit, mert igyekszik megőrizni a képek, színek természetességét, nem viszi túlzásba a szűrők, effektek használatát. Szeret időt szánni a képek készítésére,hogy vissza tudja adni a fotózott ember egyéniségét.

Andi - Piliscsaba

“”

Köszönjük a lehetőséget a fotózáshoz! Nagyon jól éreztük Magunkat a hideg ellenére is. Ha alkalom adódik ismét Téged keresnénk meg.

Enikő és Attila

“”

Nikin már az első találkozásnál láttuk, hogy valóban elhivatott a fotózás iránt. Esküvőnk előtti megbeszélésen meghallgatta kéréseinket és segítségünkre volt elképzeléseink kialakításában. A nagy napon már az előkészületektől fogva csodálatos fotókat készített. Végig jelen volt és jól kezelte a násznépet is. Szép beállításaival és ötleteivel elkészült képeivel később az egész család és a barátok előtt büszkélkedhettünk!

Tündi és Laci

“”

Nagyon jól éreztük magunkat Nálad a fotózáson több alkalommal is :) Rendkívül türelmes vagy, és nagyon jó érzékkel választod ki a helyszínt a profi fotókhoz. Minden a megbeszéltek alapján zajlott. Rengeteg időt szánsz a fotózásra, ezért minden alkalommal profi minőségű képeket kaptunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Dóra és Feri – Budapest

“”
Copyright ©2021 nikifoto.hu